Mini USB iBeacon MPI engedélyezett USB iBeacon & USB jeladó

Új termék

Készleten

1 Elemek

Ft8 834

Címkék: ibeacon usb, usb jeladó, jelzők ibeacons, Olcsó ibeacon usb, Kiváló Minőségű usb jeladó, Kína jelzők ibeacons Szállítók.

Mini USB iBeacon MPI engedélyezett USB iBeacon&USB jeladó

Mi Jellemzői a IBeacon ? Fejlesztés, termelés, beleértve a firmware-t, meg minden hardver által Wellcore Technologie iBeacon neve ,UUID, Nagyobb, Kisebb értékek közvetítésére intervallum módosítható az ügyfél által Beépített párosítás jelszó, hogy akadályozza meg, hogy mások a beállítások módosításához iBeacon soros ID testre szabható, ez segít ügyfél könnyen megkülönböztetni, hogy melyik melyik - Akkumulátor kapacitás intelligens kimutatására, valamint az értesítési funkció Ki/Bekapcsoló Gombot . Támogatás egyéb egyedi alkalmazás firmware Mi Előírások a IBeacon ?

Elem

Érték

Megjegyzések

Firmware

iBeacon

1.3.1 verzió

Akkumulátor modell

Akkumulátor Nélkül

Powered by USB interfész

Művelet Gyakorisága

2400-2483.5 MHz

Programozható

Frekvencia Hiba

+/- 20KHz

Modulációs

Q-QPSK

Készenléti áram

100uA

Attól függ, terhelhetőség/frekvencia műsorszolgáltatási

Műsorszóró Frekvencia

900mS

Terhelhetőség

Kimeneti Teljesítmény

0 dBm

Alapértelmezett beállítás, programozható

Vételi Érzékenység

-93dBm

Nagy nyereség mód

Átviteli távolság

10 0 méter

BER

Antenna

50ohm

A fedélzeten/ PCB Antenna

Méret

Egy: 65*22*12mm / B: 62*20*9 mm-es

Működés Feszültség

2.0-3,6 V

DC

Termék Fotók

W911A-USB ibeacon

W911B-USB ibeacon

Hogyan változtassuk meg a Beállításokat a IBeacon ? Neve iBeacon: WGX Beacon UUID: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0 Nagyobb, Kisebb: 0000 (Csak engedélyezett numerikus) adási Teljesítmény : 0 db (a Helye a) Az eredeti jelszó: 140611 IBeacon manuális (lépjen Kapcsolatba velünk)

Használja Platform

Fogadó végén (mobil) hardver kell a Bluetooth 4.0 vagy több, a szoftver használatához az Android, 4.3-as vagy újabb Apple az IOS5.0 többet.

Teszt Szoftver

A szoftver Neve: Világos kék, a szoftver ingyenesen letölthető az Apple APP store-ban.

Vagy keresse meg az ALKALMAZÁS Neve: "Wellcore Jeladó Eszköz" az APP STORE áruházban .

Android ALKALMAZÁS elküldi e-mailben.

Módosítsa UUID

UUID egy 16 számjegy (32 karakter)HEX érték , az alapértelmezett érték : E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0,megváltoztathatja például UUID, hogy: E2 C5 6D B5 DF FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E1,majd írjuk be a Megfelelő értékeket az "Írj új érték", Kocc Tenni, ha kész.Mindeközben,az új UUID mutatja az "Olvassa újra",Értesítés:Az eszközök nem kereshetők ki Keresse meg ibeacon után kész módosítani UUID, Mint Keresse meg ibeacon csak azt mutatja, hogy a Regisztrált eszköz,így kell hozzá egy módosított UUID eszköz a Lehetőségek iBeacon Adó.

Fő Módosít

Major 2 számjegy(4characters)HEX érték, alapértelmezett értéke: 0000,megváltoztathatja például Őrnagy, hogy : 8810,Majd írjuk be a Megfelelő értékeket az "Írj új érték", Kattintson a Kész gombra, ha végzett. Eközben az új Őrnagy azt mutatja, az Olvassa el újra.

Kisebb Módosítása

Kiskorú 2 számjegy(4characters)HEX érték, alapértelmezett értéke :0000, megváltoztathatja például Kisebb lenne: 8811,Majd írjuk be a Megfelelő értékeket az "Írj új érték", Kattintson a Kész gombra, ha végzett.Eközben az új Kisebb mutatja, az Olvassa el újra.

Néhány Kérdést ibeacons? 1.Milyen a minőség, az ár, a WELLCORE jelzők ? Wellcore egy profi ibeacon gyártása Kínában pedig rendelkezik saját gyári, valamint a mérnökök kínál Tanácsadó tanácsot, a minőség nagyon megbízható, ár-gyár közvetlen eladási ár. Jeladó garancia 12months, s ha netán az egyik hibája, amikor a terméket átvette, meg fogja javítani, vagy változtatni, újakat ügyfelek számára is kínálunk nagyon kiváló kedvezmény a jövőben parancsot. 2. Tedd WELLCORE jelzők Hiteles ? Igen, minden Wellcore beacon-ok vagy az FCC/CE/RoHS Minősítés, biztosítani tudjuk, hogy az ügyfelek bármikor, ha kell. 3. Tedd WELLCORE jelzők munka i-O-h,-on-es, Android telefonok? Igen, Wellcore jelzők működik iOS 5, Android 4.3 vagy újabb. 4.Hogyan tudom beállítani a jelzőket, ha vettem mintákat ? Wellcore biztosítja a dokumentum az ügyfelek számára, hogy konfigurálja a jelzőket, továbbá biztosítja az alkalmazások tesztelésére, sdk-t a fejlődő alkalmazások,valamint a videók, hogy tisztán mutatja, hogy minden lépést a konfiguráció. 5.Hány jelzők típusok WELLCORE nyújt eddig ? Wellcore biztosítja 11 típusú jelzők, egy normális jelzők, néhány napelem jelzők, egy vízálló jelzők,néhány matrica jelzők. 6. Mi erőforrások Wellcore biztosítja, hogy az ügyfelek? Wellcore nyújthat ibeacon firmware, ibeacon SDK-t, az Android/IOS APP, hogy az ügyfelek. 7. Lehet Wellcore egyéni jelzők ? Igen, Wellcore képes testre jelzők, speciális funkciók, a helyzet, a Pcb-k, Színek , Nyomtatás, Embléma, a jelzők szerint az ügyfelek igényeinek gyorsan, alacsony költséggel.

Készülék Típus sok (2 darab/tétel)
Csomag Súlya 0.06kg (0.13lb.)
Csomag Méret 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)
Fő chip TI CC2541
Minősítések CE/FCC/CE / ROHS
Modell iBeacon-W911A
Méret 65*22*12mm
Akkumulátor Anélkül, Akkumulátor,USB-ről Táplált felület
Alkalmazás Vezeték Nélküli Vezérlő
Kompatibilis Márka/Modell Egyik sem
Rendszer IOS 5.0, Android, 4.3-as vagy újabb
Modell Száma W911
Működési tartomány 100M
Márka Név wellcore
Nyújt IBeacon kézi/ APP/ SDK jelzők (e-mailben)

Kapcsolódó termékek

1 Vélemények

-10 db IRFZ44N IRFZ44 N-Csatornás 49A 55V MOSFET Tranzisztor

Ft409
0 Vélemények

A kompakt, könnyen hordozható USB-interfész kommunikációs tápegység,magas kommunikációs sebesség, nem külső tápegység Egyetlen 40Pin zár kialakítása,támogatása 8PIN, 20PIN, valamint 40PIN chip Beépített CPU programozási sebesség, pontos időzítés, nem befolyásolja a számítógép-konfiguráció nagy Teljesítményű, könnyen kezelhető, a hardver nélkül kézi beállítások Támogatása

Ft1 840
1 Vélemények

Mi az OLED? OLED (Szerves Fénykibocsátó Dióda) egy önálló fénykibocsátó technológia, amely egy vékony, többrétegű szerves film helyezett között egy katód anód meg. Ezzel szemben az LCD technológia, OLED nem igényel háttérvilágítást. OLED rendelkezik magas alkalmazási lehetőségeket gyakorlatilag minden típusú jelenik meg, úgy tekintendő, mint a végső technológia

Ft1 743
0 Vélemények

LCD Vezérlő Tábla: HDMI-VGA 2AV LCD-Testület Munkáját az LVDS Interfész LCD-Képernyő 50Pin TTL Csatlakozó 7inch~10.1 hüvelykes LCD-Képernyő Bemeneti Adapter:12Vdc Több mint 2A. Gyere Készenléti Modell, Ha Nincs Bemeneti Jel Készenléti Modell Videó Bemenet: HDMI VGA AV1 AV2 Hátrameneti: Támogatás Automatikusan AV2, Amikor Csatlakozó

Ft42 113
0 Vélemények

Huzalozási Utasítások: Megjegyzés: egyes modulokon lehet vezetni egy 8x8-as mátrix közös katód Üzemi Feszültség: 5V egyetlen modul tud vezetni egy 8x8-as mátrix közös katód Üzemi Feszültség: 5V Méretek: 12.8X12.8X1.3cm/ Rögzítő csavarokat 64 lyukak átmérője 3 mm Modul bemeneti, illetve kimeneti interfész, támogatja a lépcsőzetes több modulok Minőség:1Set a bal oldalon

Ft5 951